Over Henk Adam

In 2012 ben ik gestart met de 3-jarige Zijnstraining deze heb ik afgerond, en ik zit op dit moment in het derde jaar van de lerarenopleiding.

In de afgelopen jaren heb ik zelf ervaren hoe het is om mijn dagelijkse patronen te doorzien en dat het mogelijk is om hier een breuk mee te maken. Dat ik niet mijn geschiedenis ben. Hoe het is om op elk moment, fris, en nieuwsgierig te zijn naar alles wat zich aandient. Mijn hart te openen en te ervaren wat het effect hiervan is op mijzelf maar ook op mijn omgeving. Deze kennis en ervaring wil ik graag delen, zodat meer mensen ervaren hoe het is om te Rusten in Zijn en te doen wat je wilt.

Naast leraar in opleiding aan de school voor Zijnsorientatie, ben ik manager Training& Coaching van het Loopbaanbureau Matchcare en haal ik veel voldoening uit het begeleiden en coachen van onze trainers en adviseurs, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en de commerciële verantwoordelijkheid voor onze dienstverlening vanuit mijn rol als MT lid.

Ik ben in 1968, geboren in Ermelo. Woon in Amersfoort met mijn vrouw Nienke, dochter Jasmijn, zoon Julius en hond Lieve.