Over Henk Adam

Ik ben een leraar die open en liefdevol aanwezig is bij alles wat zich aandient, vanuit een open niet oordelende of corrigerende houding. Ik zie mijn studenten als compleet verlicht en zo zie ik mijzelf ook. Ik ben duidelijk, liefdevol en helder. Een heldere kracht. Padmasambhava is hierin mijn inspiratie.

In 2012 ben ik gestart met de 3-jarige Zijnstraining en ik volg op dit moment de lerarenopleiding. In de afgelopen jaren heb ik zelf ervaren hoe het is om mijn dagelijkse patronen te doorzien en dat het mogelijk is om hier een breuk mee te maken. Hoe het is om op elk moment, fris, ongeboren en nieuwsgierig te zijn naar alles wat zich aandient. Mijn hart te openen en te ervaren wat het effect hiervan is op mijzelf maar ook op mijn omgeving.

Naast Zijnsorientatie, ben ik manager Training& Coaching van het Loopbaanbureau Matchcare en haal ik veel voldoening uit het begeleiden en coachen van onze trainers en adviseurs, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en de commerciële verantwoordelijkheid voor onze dienstverlening vanuit mijn rol als MT lid. Ik ben in 1968, geboren in Ermelo. Woon in Amersfoort met mijn vrouw Nienke, dochter Jasmijn, zoon Julius en hond Lieve.