Aanbod

Mediteren met mannen

Mediteren is je geest thuisbrengen. Door te mediteren leer je om een breuk te maken met je dagelijkse beslommeringen, en meer vanuit vrijheid en willen je leven in te richten. Helder, wakker en liefdevol aanwezig zijn.

Voor ons als mannen, vaak wat nuchter en resultaatgericht is dit een extra uitdaging. Contact maken met ons gevoel, wat wil ik nu echt, wat past en hoort bij mij, is vaak lastig voor ons.

Heb je al vaker nagedacht om te gaan mediteren, en vind je het fijn om dit alleen met mannen te doen. Dan is dit iets voor jou. Elke avond nemen we een thema wat ons als mannen bezig houdt, denk aan: man, vader, minnaar, geliefde, krijger etc.

Wil je hiermee kennismaken? Dat kan vanaf maandagavond 23 november om de week . De eerste les is een gratis kennismaking.

De data zijn: 23 november en 7 en 21 december , 11 en 25 januari , 8 en 15 februari en 1 maart. De tijden zijn van 20:00 tot 21:15. Inloop is vanaf 19:45. De kosten zijn € 60,00 (excl. BTW).

Locatie is Markenhaven 9 in Amersfoort Vathorst

Individuele begeleiding

Bij individuele begeleiding staan jouw issues centraal. Issues binnen de relatie met je kinderen of partner, angst om je te manifesteren of niet goed weten wat je nou echt wil. Veel van de issues waar we mee worstelen hebben te maken met ingesleten patronen, die samenhangen met onze geschiedenis. Hoe ik werk is dat die issues centraal staan, maar ik zal altijd je heelheid aanspreken. Dat deel dat niet door jouw conditionering bepaald is. Vanuit die heelheid, open blik ook wel  verhoogde optiek genoemd, krijg je zicht op het spel waar je normaal gesproken in gevangen zit.

Al onderzoekend leer je te herkennen in welke beelden je over jezelf bent gaan geloven,  en leer je om ze los laten waardoor je kunt ontdekken hoe je ze meer vanuit vrijheid vorm kunt geven. Dit is een proces van vallen en van opstaan.

Om die heelheid wakker te maken zal ik je ook leren mediteren. Dat is ook onderdeel van mijn aanpak, net als psychologisch onderzoek en visualisaties.  Hierdoor zullen de oplossingen creatiever zijn. Problemen los je namelijk nooit op, op het niveau waarop ze zijn ontstaan.

Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met mij op. We verkennen jouw vraag en motivatie en ik vertel je meer over mijn werkwijze. Als we beiden besluiten om de individuele begeleiding te starten stuur ik je een intake formulier met een aantal vragen. Na ontvangst van je antwoorden hebben we de eerste afspraak van vijf sessies. Na het eerste blok van vijf sessies evalueren we met elkaar en kijken we wat een vervolgstap is.

Tarief: 

Individuele begeleiding (per vijf kwartier) €65,- inclusief btw.