Aanbod

Individuele begeleiding

Bij individuele begeleiding ga je een diepgaand en persoonlijk proces aan. Jouw vragen staan centraal en hier laten we vanuit openheid het licht op schijnen. Het mooie van de Zijnsgeoriënteerde benadering is dat jouw verlichte aard vanaf het begin worden aangesproken en dat je allerlei methodes leert om het contact daarmee te verdiepen. Hierdoor ervaar je van meet af aan inherente wijsheid, vreugde en kracht. Dit noemen wij de kunst van het ‘rusten in Zijn’.

Je ziet in één keer het hele spel waar je gewoonlijk in gevangen bent. Je herkent ook direct dat je dat niet werkelijk bent: het zijn zelfbeelden waar je in bent gaan geloven. Je beseft dat de aannames die jouw wereldbeleving vormgegeven hebben niet langer gelden. Je kunt ze vanuit de ruime staat van Zijn makkelijk loslaten en ontdekken hoe je vanuit vrijheid jezelf vorm kunt geven in je huidige leven. Als je jouw leven, je werk, je relatie(s) en maatschappelijke betrokkenheid gaat vormgeven vanuit de vrijgekomen vrijheid, openheid en levenslust, dan beoefen je de kunst van het ‘doen wat je wilt’.

Ik nodig je van harte uit om dit pad met mij als leraar te lopen.

Als je geïnteresseerd bent in wat individuele begeleiding voor jou kan betekenen, dan kan je contact met mij opnemen voor een kennismaking. We verkennen jouw vraag en motivatie en ik vertel je meer over mijn werkwijze. Als we beiden besluiten om de individuele begeleiding te starten stuur ik je een intake formulier met een aantal vragen. Na ontvangst van je antwoorden hebben we de eerste afspraak van vijf sessies. Een sessie vindt ongeveer eens in de drie weken plaats. Na elk blok van vijf sessies evalueren we met elkaar en kijken we wat de juiste vervolg stap is voor jou.

 

Tarieven:

Individuele begeleiding (per vijf kwartier)

  • Jong volwassenen (18 t/m 25 jaar) €42,50 inclusief btw
  • Particulieren €65,- inclusief btw
  • Zelfstandige professionals € 65,- exclusief btw